Belediyemizden Deprem Bölgesine Araç Ve Ekipman Desteği

Eklenme Tarihi: 25.01.2020 18:15:47

Elazığ’ın Sivrice ilçesinde meydana gelen ve tüm bölgemizde hissedilen 6.8 şiddetindeki deprem sonrasında Elazığ ve Malatya illerinde devam eden arama, kurtarma ve enkaz kaldırma çalışmalarına destek amacıyla gerekli teçhizat, donanım, iş makineleri ve personel hazır hale getirildi.

Elazığ ve Malatya bölgesindeki gelişmeleri sürekli takip ettiklerini belirten Belediye Eşbaşkanı Berivan Helen IŞIK yaptığı açıklamada, ihtiyaç ve talep durumunda ekip ve ekipmanların hazır halde tutulduğunu, yapılan görüşmelerde bölgede çok sayıda yardım ve müdahale araçları yoğunluğu yaşandığından ancak yapılacak çağrı sonrasında bölgeye intikal edebileceklerini belirtti.  Yaşanan deprem felaketinden dolayı derin bir üzüntü içerisinde olduklarını ifade eden Eşbaşkan IŞIK, hayatını kaybeden vatandaşlara Siirt halkı adına bir kez daha Allah’tan rahmet yaralılara acil şifa dileğinde bulundu.

Belediye Başkanlığınca ayrıca, Elazığ iline acil insani yardım malzemesi olarak 1 kamyon su ve gıda paketi bölgeye sevk edildiği bildirildi.

Sayfayı Paylaş
Gizle