Eş Başkanlar, Yeni Yılı 3 Dilli Mesajla Kutladı

Eklenme Tarihi: 31.12.2019 13:03:55

Siirt Belediyesi Eş Başkanları Berivan Helen Işık ve Peymandara Turhan, Türkçe, Arapça ve Kürtçe yayınladıkları mesajla Siirtli Vatandaşların yeni yıllarını kutladılar.

Siirt Belediyesi Eşbaşkanları Işık ve Turhan üç dilli mesaj yayınlayarak tüm vatandaşların yeni yılını kutladı. "Hoş geldin 2020" denilerek Kürtçe, Türkçe ve Arapça olarak yayınlanan mesajlarda şu ifadelere yer verildi. Yayınlanan mesajlar şöyle:

"Huzurun, Barışın, Demokrasinin ve Eşitliğin Yaşam Bulacağı Yeni Bir Yıl Dileğiyle Mutlu Yıllar Dileriz."

"Em Hêvîdar in Sala Nû Bibe Sala Aramî, Wekhevî, Aşitî û Demokrasîyê. Sersala We Ya Nû Pîroz Be."

"Nıkci Sent İjdide'Di'iş Fiye Hızur, Silh ul Demoqrasi, İnridilken İsnin Fil Se'ede"

Sayfayı Paylaş
Gizle