Eşbaşkan Işık, Çalışmaları Yerinde İnceledi

Eklenme Tarihi: 24.01.2020 16:02:59

Siirt Belediyesi ekipleri, kent merkezinde etkili olan kar yağışı nedeniyle yol temizleme ve tuzlama çalışmalarını sürdürüyor.

Karla mücadele çalışmalarımız Fen İşleri, Temizlik İşleri, Park ve Bahçeler Müdürlüklerinin bünyesinde bulunan 210 kişilik ekiple birlite; 3 JCB Loder, 2 Greyder, 2 Kar Küreme ve Tuzlama aracı ve 9 Traktörden oluşan araçlarla sabahın erken saatlerinden itibaren yol açma ve tuzlama çalışmalarına başladı. Sabahın erken saatlerinde çalışmalara başlayan belediye ekipleri, ana arterler başta olmak üzere kaldırım ve ara caddelerde çalışmalarını sürdürüyor. Kar yağışı nedeniyle yol açma, temizleme, küreme ve tuzlama çalışmalarını yerinde inceleyen ve çalışmalar ile ilgili bilgi almak için saha ekiplerini ziyaret eden Eşbaşkanımız Berivan Helen IŞIK, personellerin özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Ayrıca Belediye Eşbaşkanı başkanlığında kurulan kriz masası ile vatandaşlardan gelen taleplere anında müdahale edilmektedir.

Sayfayı Paylaş
Gizle