Kar Yağışı Nedeniyle Yol Temizleme Ve Tuzlama Çalışmaları Başladı

Eklenme Tarihi: 24.01.2020 10:47:51

Şehir merkezinde etkili olan kar yağışı sonrasında Siirt Belediyesi ekipleri kar temizleme çalışmalarına başladı.

Muhtemel kar yağışına karşı daha önceden tedbirlerini alan belediye ekipleri, 3 JCB Loder, 2 Greyder, 2 Kar Küreme ve Tuzlama aracı, 9 Traktör ve 210 personeliyle sabahın erken saatlerinden itibaren yol açma çalışmalarına başladı. Aydnlar Caddesi, Kurtalan Caddesi, Atatürk Bulvarı, Abdullah Bağış Caddesi, Nihat Aykut Caddesi başta olmak üzere ana arterler ve üst mahallelerde harekete geçen ekipler, vatandaşların sorun yaşamaması için cadde ve sokaklarda kar temizleme ve tuzlama çalışmalarını sürdürüyor.

Siirt Belediyesi Fen İşleri, Temizlik işleri, Park ve Bahçeler Müdürlüklerinin  ekipleri ; merkezde kar yağışından dolayı ulaşımın ve vatandaşların olumsuz etkilenmemesi ve olası trafik kazalarını önlemek amacıyla tüm ana arterler, cadde ve yokuşlarda yol açma ve tuzlama çalışmalarına devam ediyor.

Sayfayı Paylaş
Gizle