Siirt Belediyesi Ekipleri Sokak Hayvanlarını Besledi

Eklenme Tarihi: 10.02.2020 13:28:57

Siirt Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, kent merkezinde etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle  yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarını besliyor.

Veteriner Müdürlüğü ekipleri, geçen Cuma gününden itibaren başlayan ve haftasonu da etkisini artırarak sürdüren yoğun kar yağışı nedeniyle yiyecek bulmakta zorluk çeken sokak hayvanlarını besliyor. Şehrin belli noktalarına giden belediye ekipleri, aç kalan sokak hayvanlarını besleyerek hasta ve yaralı olan hayvanları da tespit ederek tedavilerini yapıyor.

Soğuk havaların hayvanları da mağdur ettiğini ifade eden Veteriner İşleri Müdürlüğü, "Belirlenen bölgelerde yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarını besliyoruz. Yoğun kar yağışından dolayı sokak hayvanları yiyecek bulmakta oldukça zorlanıyor. Ekiplerimizle birlikte hayvanların yoğun olarak yaşadığı bölgelere gidip zorda kalan hayvanları besleyip sağlık durumu iyi olmayanları tedavi ettiriyoruz." diyerek kar yağışı devam ettiği sürece sokak hayvanlarını beslemeye devam edeceklerini ifade etti.

Sayfayı Paylaş
Gizle