Tuncer Bakırhan'dan Belediyeye Ziyaret

Eklenme Tarihi: 13.01.2020 16:11:38

Siirt Belediyesi'nin önceki dönem Eşbaşkanlarından Tuncer Bakırhan, HDP Siirt İl Eşbaşkanı Belkıza Beştaş Epözdemir ve beraberlerindeki heyetle birlikte Siirt Belediyesi'ni ziyaret ettiler.

Siirt Belediyesi önceki dönem Eşbaşkanı Tuncer Bakırhan, HDP Siirt İl Başkanlığına seçilen ve yine önceki dönem Belediye Eşbaşkanlarından Belkıza Beştaş Epözdemir ve beraberindekiler,  Siirt Belediyesi'ni ziyaret ederek belediye çalışmaları hakkında  görüş alışverişinde bulundular. Siirt Belediyesi Eşbaşkanı Peymandara TURHAN tarafından belediye girişinde karşılanan heyet, daha sonra Başkanlık makamına geçerek bir süre sohbet ettiler. Siirt Belediyesi'ne başarı dileklerini ileten Tuncer Bakırhan, Eşbaşkan Peymandara TURHAN'dan çalışmaları hakkında bilgi aldı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Eşbaşkan Peymandara TURHAN , "Bıraktığınız yerden belediyeyi devir alarak Siirt halkının hizmetinde olmaya devam edeceğiz." dedi.

Sayfayı Paylaş
Gizle