Personel A.ş. Personel Alımına İlişkin  mülakat Sınav Tarihi  Değişikliği İlanı

SİİRT BELEDİYESİ PERSONEL ANONİM ŞİRKETİ

PERSONEL ALIMINA İLİŞKİN  MÜLAKAT SINAV TARİHİ  DEĞİŞİKLİĞİ İLE İLGİLİ İLAN

Siirt Belediyesi Personel Anonim Şirketi Yönetim Kurulunun, 12 (Oniki) ayrı branşta toplam 124 (Yüzyirmidört) personel alımı ile ilgili almış olduğu 11.06.2020 tarihli ve 2020/18 sayılı kararına istinaden; başvurular Siirt Belediyesi WEB sitesi üzerinden elektronik ortamda 12-14/06/2020 tarihleri arasında alınmaya başlanmıştır.

Siirt Belediyesi Personel Anonim Şirketinin söz konusu personel alımı ilanına  13.06.2020 günü saat 21:30 itibariyle 6.000 kişinin  başvurmuş olması ve başvuruların sona ereceği tarih olan 14.06.2020 günü saat 17:00’a kadar başvuruların daha da artacağı ihtimaline karşı, tespit komisyonunca yapılan başvurulara ait iş ve işlemlerin tasnifinin sağlıklı yürütülebilmesi, ayrıca Koronavirüs  (Covid-19) salgınının önlenmesine ilişkin alınan tedbirler kapsamında, salgının halk sağlığı açısından  oluşturduğu riski yönetebilmek, sosyal hareketliliği ve kişiler arası teması azaltmak, sosyal izolasyonu sağlamak için hem mülakata girecek adayları, hem de mülakatı yapacak olan komisyon üyelerini riske atmamak adına, Mülakat Sınavının gerekli tedbirler alındıktan sonra kontrollü bir şekilde yapılmasına karar verilmiştir.

Tespit Komisyonunun incelemesi sonucunda Mülakat Sınavına girmeye hak kazanacak adayların  İsim Listesi ve Mülakat sınavına giriş günleri 20/06/2020 tarihinde Siirt Belediyesi Resmi Web sitesinde ilan edilecektir.

Kamuoyunun bilgisine duyurulur. 13.06.2020

SİİRT BELEDİYESİ PERSONEL A.Ş.
YÖNETİM KURULU BAŞKANI

Sayfayı Paylaş