Vali Belediye Başkan V. Hacıbektaşoğlu, İnşaat Çalışması Devam Eden Kesimhaneyi Denetledi

Eklenme Tarihi: 26.06.2020 13:12:22

Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu Canlı Hayvan Pazarı kompleksi içinde inşaat çalışması devam eden kesimhanede denetimlerde bulundu.
Veteriner İşleri Müdürü Aydın Yolbaş ve diğer yetkililerden inşaat çalışmaları hakkında bilgi alan Vali Hacıbektaşğlu, Kesimhanenin İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından finanse edildiğini ifade ederek, “Şuan itibariyle kesimhane inşaatının yüzde 70 oranında tamamlandığını,  400 küçükbaş ve 100 büyükbaş hayvan kapasitesine sahip olduğunu, modern kesimhanenin, kendine özgü arıtma sisteminin bulunduğunu belitti.
Kesimhanenin tamamlanmasıyla birlikte kentin önemli bir sorununun ortadan kalkacağına işaret eden Vali Hacobektaşoğlu, İnşallah daha sağlıklı ve hijyen bir ortamda kesimhanelerimiz Siirtimize hizmet verecektir’ diyerek sözlerini tamamladı.
 Vali Hacıbektaşoğluna, Belediye Başkan Yardımcısı Hifzullah Canpolat eşlik etti.

Sayfayı Paylaş
Gizle