Hamuru için;
Harcı için;
Hamur malzemeleri yoğuruyoruz ve üzerini örterek hamuru yarım saat bekletiyoruz. Harcımızı hazılıyoruz. Kıymayı kavuruyoruz. Sıvı yağ döküp soğanımızı ekliyoruz beraber kavuruyoruz. Daha sonra baharatlarını ekleyip altını kapadıktan sonra maydanozumuzu ekliyoruz.Sonra yumurta büyüklüğünde hamurumuzu ayırıyoruz. Merdaneyle açıp yuvarlak şekilde içine harcımızı koyuyoruz. Daha sonra hamur kesme aleti ile kesiyoruz.Sıvıyağda arkalı önlü kızartınız.
Not:İsteğe göre iç harcını patatesli veya peynirli yapabilirsiniz.
© 2020 - Siirt Belediyesi - Bilgi İşlem Müdürlüğü
© 2020 - Siirt Belediyesi - Bilgi İşlem Müdürlüğü